Tips när du handlar på Drinko

När du handlar varor från oss köper du dem ofta till mer än 50% lägre priser än i butik. Detta på grund av att vårt lager ligger vid den Tyska gränsen där priserna på  öl, vin & sprit är betydligt lägre. Vi är en Tysk bordershop som funnits sedan 2010 och har sedan dess haft många nöjda och framförallt återkommande kunder.

För att handla hos oss behöver du vara över 20 år och alkoholen är avsedd för eget bruk. Du kan själv transportera varorna eller själv anlita ett transportbolag som hjälper dig med detta. Leveranstiden är då ca 4 - 10 vardagar beroende på var du bor.  


Optimera ditt paket för transporten

Frakten är dyr då det är tunga paket så det kan vara bra att tänka på att optimera ditt paket både om du ska hämta paket själv eller beställa frakt av ett fraktbolag. Ska du beställa transport från ett fraktbolag har de olika nivåer i sina prislistor.

Ett exempel på detta är om du handlar ett paket som väger 30,6 kg och bokar frakt med ett fraktbolag. Du hamnar då på deras prislista för paket över 30 kg och upp till 40 kg. Detta innebär att du kan handla 9,4 kg mer utan att behöva betala mer fraktkostnad.

Detta för att många fraktbolag sätter priser per 10 kg. Det hade varit bättre att handlat ett paket som väger 29,8KG för den lägre fraktgränsen eller ett paket som väger 39,8 kg för den övre gränsen. 

För att underlätta detta finns det en enkel viktuträknare på Drinko.se. Du hittar den i varukorgen i den vänstra spalten på sidan. Testa dig fram och se vilken vikt du ska ha på ditt paket för att göra bästa klippet!  

Vikt på din order: kg (Max 80 kg)
Gå till kassan X
.