Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

Kontakta oss

Här finner du information om hur du lättast kontaktar oss. Vi försöker alltid svara snabbast möjligt för att du ska få svar på dina frågor inom en rimlig tid. Tänk på att vi inte svarar på mail under helger men webbshoppen är givetvis alltid öppen. Du vet att många frågor finns besvarade under sidan Vanliga Frågor
 

Fraktfrågor 

Har du frågor om leveransen av ditt paket som till exempel: Var ditt paket befinner sig, När kommer mitt paket fram och övriga frågor som berör leveransen av ditt paket bör du kontakta det fraktbolag som du har bokat frakt med. Detta eftersom vi inte har någon insyn eller kontroll över paket som är hämtade av ditt transportombud. 

 

Frågor om varor 

Har du frågor om varor, paketering och allt som berör ditt paket kan du kontakta oss på Drinko. Eftersom vi inte hanterar någon transport kommer vi inte kunna hjälpa dig att spåra paket som är hämtade. Vill du ha hjälp med det måste du kontakta ditt transportombud. Snabbast svar får du genom vår Vanliga Frågor eller att maila oss direkt på kundservice@drinko.se Vi besvarar inom 48 timmar på vardagar men oftast betydligt snabbare än så.

 

Företagsinformation 

Log-Com GmbH
Gewerbegrund 3
24955 Harrislee
Germany
HRB 14436 FL

Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
0 kgFRAKTKALKYLATOR
.