Havana Club 3 años Rom är en traditionell kubansk Rom. Sockerrör upplöser tjock, gräddigt flytande innehåll som är sött och bärnstensfärgad. Detta kallas melass. Detta är den huvudsakliga ingrediens av rom och dess unika kvalitet har gjort den kubanska Rom speciell och bäst. Den jästa "honung" som blir destillerad och får ren alkohol är då i åldern under 18 månader och blandas med sockerrör och alkohol för tillverkningen av rå-rom.
Den bevaras i vita ekfat i tre år för att mogna. Efter att Rom Mästaren blandar dem för att uppnå en unik och välbalanserad Havana 3 años Rom. Havana 3 años Rom är svagt halmfärgad. Den särpräglade blandningen och den långa lagringen ger den det brinnande, lysande och sirapsliknande utseendet. Aromen bär en skogsaktig doft med noter av vanilj och karamell.
Smaken av denna rom ger en skön varm känsla med en fräsch och diskret smak. Smaken komponerar söt fruktighet med inslag av vanilj och inslag av ...