Gran Caus Negre kan beskrivas som den perfekta kombinationen av elegans och balans i en flaska. Den är fruktig och med en härlig doft av Medelhavsörter. Gran Caus görs på Cabernet Franc, Merlot och Cabernet Sauvignondruvor.
Berättelsen om vineriet handlar om beslutsamhet och innovation. Kan Ràfols dels Caus är en herrgård om beslutsamhet och innovation. Kan Ràfols dels Caus är en herrgård, som Carlos Esteva tog över efter sin farfar i slutet av 1970-talet, då det var helt nedgånget. Han liv ägnades åt att återställa huset och renovera vingårdarna, Fastigheten som omfattar cirka 450 hektar (varav 50 ha är under vinstockar), är 350 hektar på Garraf massivet, en klippa som ingår i den katalanska kusten. En ny källare har nyligen byggts för att förbättra arbetssättet och kvaliten. Hugget ur kalkstenen på bergssidan, osynliga från marken ovan är det helt integrerat i landskapet. Det arrangeras på olika nivåer för att processen med dekantering ske genom gravitation och minimera pumpning. Slutresultatet är som kan Rafols har en unik uppsättning av högkvalitativa viner i sin samling.
Smaken av Gran Caus Blanc
Dofen är subtilt frisk av mogna vita tropiska frukter och viss blommighet. Gran Caus Blanc har en krämig smak som fyller hela munnen. Karaktären är enkel, smart och har en härligt syrlig ton av citrus och grapefrukt. Eftersmaken är undebart frisk och ger en bestående ton av citrus.
Serveras vid 8 grader och passar utmärkt till fisk, risrätter, råa skaldjur och grillad vit fisk.
.
' onclick='showFullContent("truncate_content",1000,this)'>Läs mer