Fraktinformation

Vi har ett fast fraktpris på 99 kr till hela Sverige

 

Vikt

Leveranstid

Pris

 

Paket 2Paket 2Paket 2Paket 1

 
1 - 100 kg


4 - 10 vardagar


99 kr 


 

 

Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Leveranstiden är oftast 4 - 10 vardagar men kan ibland bli något längre så köp dina varor i god tid. Transportombuden skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket.


Hur levereras mina varor?

När ditt paket kommit till den stad du bor i blir du kontaktad av transportombudet via mail, telefon eller sms och kan då hämta ditt paket på närmaste ombud. En del transportörer erbjuder även hemleverans mot en kostnad.

 

Vad händer vid en transportskada?

Det är sällan en transportskada sker då vi paketerar paketen på bästa möjliga sätt. Skulle det mot förmodan ske kontaktar du oss så hjälper vi dig.

 

Varför måste jag själv anlita ett transportombud? 

Anledningen till att vi inte tillhandahåller frakten är på grund av EU-kommissionens rekommendationer om distansförsälkning av alkohol. Du som kund måste därför anlita ett eget transportombud för att få varorna levererade. 

 

Hur köper jag transport av ett transportombud? 

Efter ditt köp kommer du till en sida där du kan beställa frakt till dina paket. Här kan du välja transportombud och klicka dig vidare till deras hemsida för att köpa frakt. Efter du har köpt deras tjänst hämtar de ditt paket hos oss och kör det till dig på ca 4 - 10 vardagar. Du har också information i ditt ordermail från oss om hur du kan köpa frakten. Du behöver inte vara orolig då det är en enkel process. 

 

Returer/Återköp

Från att du eller ett ditt transportombud hämtat din order har du 10 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 10 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. Vid klagomål kontakta kundservice@drinko.se

 

Vikt på din order: kg (Max 80 kg)
Gå till kassan X
.