Flor de Caña Centenario 12 años är bland de finaste i som går att dricka när man talar om rom från Sydamerika. Den framställs av finaste sockerrör och den fermenterade melassen destilleras av Compania Licerero de Nicaragua, kända för att framställa rom av yppersta klass. Sedan 1893 har lagringsprocessen förblivit oförändrad; rommen lagras i vita ekfat ursprungligen för bourbon instängda utan luftfuktare eller luftkonditionering. Denna miljö ger flor de Caña sin unika rom. I utbudet som produceras är Flor de Caña Centenario 12 años den näst äldsta. Denna mörka rom är elegant och personlig med mycket karaktär, en rom som ska intas långsamt vid särskilda tillfällen.
SMAKBESKRIVNING AV FLOR DE CAÑA CENTENARIO 12 AÑOS
Aromen som möter näsan är rik av honung, nötter, mörkt socker och muskot. Chocklad, melass och kanel går också att urskönja. Alla dofter som möter näsan går att finna igen när drycken intas. En utsökt balans ...