Lilla barskåpet

Lilla barskåpet

Vi har tagit fram ett dryckespaket som kan utgöra grunden i ditt barskåp. 9 enlitersflaskor plus en likör på 700 ml. Paketet är också optimerat att rymmas i ett kolli så du utnyttjar den frakt du köper till max.

 

Vodka

Pisang Ambon Ice MintI en hemmabar bör du ha Vodka som är basen till många drinkar. Det är den absolut vanligaste typen av drinkar och förmodligen det enklaste man kan mixa med. Vodka har en neutral smak och kan mixas med nästan vad som helst. För att sätta den riktiga touchen på drinken kan du blanda den med Pisang Ambon Ice Mint som också ingår i paketet.

 

Gin

Gin bör du också ha i ditt barskåp då även de ingår i de vanligaste typerna av drinkar eftersom det är en utmärkt kombination. Gin är dock en aningen speciell spritsort med en sträv och kraftig enbärssmak, vilket många uppskattar i den klassiska Gin & Tonic.

 

Rom

I paketet ingår det både ljus rom som du kan göra Mojito på samt mörk rom som du enklast blandar med cola och en limebit. Internationellt är faktiskt romdrinkar bland de mest populära drinkarna. Kolla bara på drinkar som Cuba Libre, Caipirinha, Daiquiri och Piña Colada.

 

Whisky

Whiskydrinkar är enligt de flesta whiskyentusiaster en tabu då man normalt sett inte blandar drinkar med fin whisky. Då det här är ett paket där det ska blandas drinkar har vi tagit med Jameson whiskey. En whisky som du givetvis kan dricka som den är samt blanda drinkar på som Irish Coffee, Whiskey Ginger, Whiskey Sour och Old Fashioned.

 

Lilla Barskåpet

Nu kan du köpa grunden till ditt barskåp där det ingår 9,7 liter alkohol. Just nu är priset endast 1950 kr hos oss på Drinko.se. Jämförpris i Sverige är: 3,355.73 kr

Köp det här: Lilla barskåpet

 

 

 

Lämna en kommentar
Vikt på din order: kg (Max 80 kg)
Gå till kassan X
.