Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

OBS! - Vi håller på att byta lager vilket innebär att vårt sortiment kommer minskas kraftigt under en tid. Vi lägger till nya varor igen så fort vi kan och vi hoppas du har överseende med detta.

På Lauréns Vinhandel säljer vi varorna inklusive den svenska alkoholskatten

På Lauréns Vinhandel säljer vi varorna inklusive den svenska alkoholskatten

Lauréns Vinhandel säljer vi samtliga dryckesvaror med svensk alkoholskatt och 25% moms. Det betyder att du som kund inte behöver tänka på mer än vilket vin du vill ha hemlevererat.

Godkända av Skatteverket för distanshandel

Vi har blivit granskade och godkända av det svenska Skatteverket att sälja alkohol från vårt lager i Flensburg. Det innebär att vi fått ett svenskt momsnummer och ett distanshandelsnummer så att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp.

 

Vi ansvarar för frakten hem till dig

Tidigare när du handlade hos oss kunde du antingen hämta paketet själv eller anlita ett externt företag för att hämta varorna åt dig. Så är det inte längre - då vi ansvarar och tar hand om frakten av ditt paket från oss hem till dig. Frakten kostar endast 99kr och överstiger ditt ordervärde 1950 kr bjuder vi på frakten. En snittorder hos oss väger mellan 30 - 50 kilo så det är tunga paket som skickas.

 

Nöjd kundgaranti

För att säkerställa att du erbjuds den högsta tänkbara service av oss och samtidigt intyga en trygghet med dina köp från oss erbjuder vi dig 100% nöjd kundgaranti.

Det betyder att vi samarbetar med de bästa transportörerna i branschen och kan garantera att din leverans kommer som avtalat. Har en vara gått sönder under transporten ersätter vi dig givetvis för den.

Om en vara inte motsvarar det vi anger på webbplatsen ersätter vi dig för den. Även om ett vin skulle vara korkskadat eller defekt ersätts det naturligtvis av oss. Gällande priser ska ingen produkt vara dyrare än vad den är i Sverige. Hittar du en produkt som du kan köpa billigare i Sverige är det bara att kontakta oss så justerar vi det.

Från att du lagt din order har du 60 dagars öppet köp. Vill du göra en retur tar vi tillbaka varorna och återbetalar dig 100% av varornas belopp.

 

Trygg E-handel

Vi är också en certifierad nätbutik av Trygg E-handel. Deras uppgift är att skydda dig som konsument mot oseriösa butiker och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade.

 Välkommen att besöka Lauréns Vinhandel här

KOMMENTARER 2

  • Vart fan är mina saker? Inte en månad sen utan 2,5 .. skärpning för fan, anmäler er om inget händer

  • Gunnar Hellström 09:56, januari 27, 2016

    Har en beställning liggande hos er sedan idag 16-01-27 glömde att beställa frakt,har betalat varorna,kommer ej in på sidan igen.Hur gör jag.

2 artiklar

Lämna en kommentar
Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
.