Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

OBS! - LÅNGA PAKETERINGSTIDER. - Vi har just nu långa leveranstider på produkter. Räkna med 10 - 14 dagar innan din order kan paketeras. Vi tar bort det här meddelandet når vi kommit ikapp med detta. Tack för ditt tålamod och överseende.

Dina favoritdrycker under sommaren

Dina favoritdrycker under sommaren

På sommaren kan det vara skönt att ha en god drink i handen och vi skulle vilja veta vilka dina sommarfavoriter är. Det kan var ett speciellt vin eller en favorit drink, öl eller kanske long drink.  Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.

KOMMENTARER 3

  • Pinacolada. Härlig sommar drink, men passar året runt. Gillar verkligen den goa cocos smaken. Bara ett glas får en att tänka på karabien fast jag aldrig vatt där. Fantisera kan man alltid göra. ; )

  • irene hedström annuss 14:38, juni 22, 2017

    Gin och Tonic med citron är min favorit inte bara på sommaren utan hela året.......

  • Anna på Drinko 13:08, juni 22, 2017

    Jag tycker Roséviner är väldigt gott på sommaren. Speciellt iskalla och gärna med is. En favorit är Robertson Pinotage Rose som smakar både jordgubbe och smultron.

3 artiklar

Lämna en kommentar
Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
0 kgFRAKTKALKYLATOR
.