Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.
Chivas Regal

Chivas Regal

Chivas Regals historia går tillbaka till 1801 då en lyxinriktad mataffär öppnade i Aberdeen i Skottland. År 1843 blev Chivas Brothers hovleverantör till drottning Kristina och cirka tio år senare framställde James Chivas en egen blended Scotch Whisky. I och med det kunde mataffären sälja en mjukare whisky till sina kunder. Royal Glen Dee blev namnet på den första blenden och tio år senare lanserades Royal Strathythan.

Det var i början på 1900-talet som man gjorde sig ett namn på allvar. Chivas Brothers tog fram en whisky med längre lagringstid så att den kunde klara den långa färden till USA. Namnet, Chivas Regal, blev en stor succé ändra fram till förbudstiden på 1920-talet.

Chivas Regal 12 år lagras i minst tolv år i hemmadestilleriet Strathislai distilley som ligger i Speyside. Detta destilleri är det äldsta i drift i Skotska högländerna.

Nedan ser du vårt utbud av Chivas Royal whisky

 

chivas regal 4,5 liter Chivas Regal 4,5 liter
chivas regal 4,5 liter Chivas Royal Salute
chivas regal 4,5 liter Chivas regal 18
chivas regal 4,5 liter Chivas regal 12
Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
0 kgFRAKTKALKYLATOR
.