Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

After Shock

After Shock är ett sortiment av likördrycker som tillverkas i Kanada av Jim Beam Brands och distribueras av Munson Shaw Co Deerfield, i Illinois. Konsistensen på denna likör är tjock, sirapsliknande och finns i fyra varianter och en begränsad upplaga. Drycken började marknadsföras år 1997 och har ofta druckits med spelet: The After Shock Challenge.

Alla sorter av After Shock hade ursprungligen 40 procent alkohol , men under 2009 detta sänktes till 30 procent och den gröna: Thermal Bite, varianten slutade att tillverkas. Sortimentet av After Shock består av Hot Cinnamon, röd flaska, Cool Citrus, blå flaska, som är de bäst säljande produkterna, Spiced Berry, svart flaska, Fizzy Organge, Orange flaska, samt Electric Taste, Silver flaska, som är det nyaste tillskottet i serien och har en smak av energidryck och äpple. Dessa drycker avnjuts ofta som en shot eller som en tillsats i drinkar.

Det finns en myt som menar att After Shock kristalliseras i magen tills nästa morgon. Kristallerna sedan sägs avvecklas under förmiddagen efter, då en våg av alkohol i blodet. Dessa historier, som ofta hävdas vara lögner, spreds i Storbritannien.

 



Topplistan

Topplistan

 • Jim Beam 1.

  Jim Beam

  Tillgänglighet: Slut i lager

  Antal:
  
  251 kr
Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
0 kgFRAKTKALKYLATOR
.